Kerää varoja - tee hyvää!

Yhdistyksille

1.  Jatkuvaa tuloa toimintaanne

Haluatteko myydä omannäköistä ja herkullista kahvia kätevästi suoraan verkosta?

Tuoton voitte ohjata omaan toimintaanne tai valitsemaanne hyväntekeväisyyskohteeseen. Hyvänmielen kahvikaupan avulla voitte samalla tuoda toimintaanne tutuksi. Tyylikäs aromipakkaus yhdistettynä juuri teille suunniteltuun etikettiin on mitä mainioin tapa lisätä tunnettavuutta.  Ostaja tilaa tuotteet verkosta ja lähetämme niistä teille erikseen tilityksen kuukausittain.

Investointeja ei tarvita
Kuukausimaksuton palvelu
Varastointi ja logistiikka ulkoistettu
Taloudellisesti täysin riskitön

Ota yhteyttä

 

2. VARAINKERUU SEUROILLE

Tarvitseeko seuranne, koululuokkanne tai yhteisönne varoja toimintaanne? Hyvänmielen kahvikaupan tuotteita voitte myydä ennakkoon ilman riskiä. Kahvipakkausten mukana toimitetaan yhteisöänne kuvastavat tarraetiketit, jotka voitte halutessanne suunnitella myös itse.

Kahvipakkaus maksaa 10 eur asiakkaallenne
Pakkauskoko on 250g
Kokonaismyynnistä saatte provisiota 25%
Tilauksen vähimmäismäärä on 50 kpl


Myytävä kahvilaatu

Seurojen varainkeruuseen valittu kahvilaatu tarjoaa hedelmäisiä ja hieman hapokkaita tuulahduksia. Maitokahveissa esiin tulee karamellinen vivahde, joka on vahvimmillaan flat white – ja cappuccino-kupillisissa. Tämä kahvi on kahden kahvin sekoitus, jossa Natural Brasilia tuo kahviin makean ja tuhdin pohjan. Colombia Huila vaaleana keskipaahtona avaa kahvin keittäjälle hapokkaan ja hedelmäisen maailman.

Ota yhteyttä ja kysy lisää varainhankinnasta!

Ota yhteyttä

 

  

Valitse oma kohteesi

Valitsemanne kahvilaadun myyntivoitosta voitte ohjata tuottoa haluamaanne toimintaan tai kohteeseen. Kohde voi olla esimerkiksi urheiluseuranne toiminta tai vaikka lasten leikkipuiston perustaminen.

Verkkokaupassamme kerrotaan teidän yhteisöstänne johon ohjaatte varoja. Tällöin asiakas voi tehdä kahvivalintansa myös hyväntekeväisyyden kohteen mukaan.

 
 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää kahvilaaduistamme? Oletko kiinnostunut oman brändikahvinne myymisestä osana hyvää tarkoitusta? Haluatko lisätietoja kahvipaahtimosta tai kahvilaatujen valmistamisesta? Mitä tahansa haluat tietääkään, ota yhteyttä, kysy lisää tai anna palautetta!

Hyvänmielen kahvi Instagramissa