Kahvi tekee meille hyvää!

Hyvänmielen kahvi

Hyvänmielen kahvin toimintakonsepti on toimittaa asiakkailleen laadukkaita, Suomessa paahdettuja sekä käsin valmistettuja kahvilaatuja tehden samalla hyvää. Jokaisesta kahvipakkauksesta tuotto menee hyväntekeväisyyteen ja käytetyt kahvilaadut kunnioittavat pientuottajaa myös maailmalla.

Hyvänmielen kahvilla on omia Barista Orava -kahvilaatuja. Verkkokaupassamme myydään tasokkaita brändikahveja, joiden tuotto menee yhdistyksen tai yhteisön toiminnan rahoittamiseksi. Ostamalla kahvia Hyvänmielen kahvin verkkokaupasta tuet mm. lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoimintaa, kodittomien eläinten hyvinvointia ja monia muita hyvää tekeviä yhdistyksiä. Kahvit saapuvat tuoreina perille hyvän mielen kera!

Barista orava

Oma Barista Orava -merkkimme on takuu huippulaatuisesta, kotimaassa rumpupaahtimella paahdetusta kahvista.

Barista Orava on Hyvänmielen kahvikaupan omat kahvimaut. Barista Orava -kahveista löydät täyteläiset ja aromikkaat suosikkisi.

Kahvit saapuvat aina vasta paahdettuna asiakkaalle. Kahvien valmistaminen tapahtuu käsityönä ja kahvit lähetetään heti valmistumisen jälkeen uudelleen suljettavassa aromipakkauksessa. Kahvit saapuvat siis lähes kuumina perille!

Hyvänmielen kahvikaupan oman tuotemerkin Barista Orava -kahvien tuotosta ohjataan merkittävä osuus vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi eri kohteisiin.

Laadukkaat kahvit pienpaahtimosta

Hyvänmielen kahvikaupan tuotteet paahdetaan Lahdessa. Paahtimossa tuotetaan kahvia käsityönä slow roast -menetelmällä. Parhaat paahdot ovat paahtimon vuosien työn tulosta, jossa yhdistyy kahvin ja niiden alkuperän tuntemus sekä syvä paahtoprosessin ja uuton ymmärtäminen. Erikoiskahvit ovat usein vanhoja kahvilajikkeita, jotka kasvavat pienillä tiloilla luontoa kunnioittaen. Kun ne paahdetaan käsityönä kahvien ominaisuuksia kunnioittaen, syntyy edellytykset ylivertaiselle makukokemukselle.

 Tilaa herkulliset kahvit ja hyvämieli kotiovellesi! 

Verkkokauppa

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää kahvilaaduistamme? Oletko kiinnostunut oman brändikahvinne myymisestä osana hyvää tarkoitusta? Haluatko lisätietoja kahvipaahtimosta tai kahvilaatujen valmistamisesta? Mitä tahansa haluat tietääkään, ota yhteyttä, kysy lisää tai anna palautetta!

Hyvänmielen kahvi Instagramissa